ZárLakatos NonStop Szeged

Árak, Díjszabás

ZárLakatos 0-24 Szolgáltatásom Szegeden és a környező megyék településein is elérhetőek azonnali kiszállással NonStop. Hétvégén és Ünnepnapokon is! A ZárNyitás Szolgáltatásom Magánszemélyeknek, cégeknek, közületeknek, társasházi képviseleteknek ajánlom. Szegedi Számlaképes, Áfakörös Egyéni Vállalkozó vagyok.

ZárLakatos 0-24 Szolgáltatás, Zárnyitási folyamata nem egyszerű feladat, aminek következtében teljesen roncsolás mentesen tudom önnek az ajtaját, nyílászáróját kinyitni! Több félle zárnyitási technológia létezik, ezeknek a megválasztása az adott feladat igényeihez van igazítva! Sokan azt gondolják, Megfúrják a betétet, mert látták a Youtube -on, majd kész is! Sajnos azért nem olyan egyszerű a feladat! Ahogyan a piacon több féle zárbetét létezik, úgy a nyitási technlógiák is mások. A ZárFelfúrás sem azonos más más Zárbetéteknél, nem beszélve arról, hogy egy fúrásvédelemmel ellátott Zárbetétet, hagyományos technológiával képtelenség Megfúrni!

ZárNyitás NonStop Szolgáltatásom, azért ajánlom Önnek, Önoknek, mert én ehez értek, ehez van meg a megfelelő technológiai ismeret és technológiai felszereltség.

Az amikor, kimegyek és mondjuk egy Ajtónyitást elvégzek 5 másodperc alatt, az nem azt jelenti, hogy az olyan egyszerű, hanem azt, hogy a technlológiai felkészültségem olyan magas!
Egy ZárNyitási feladatnál, soha nem az időt fizeti meg az ügyfél, hanem a tudást. Mivel a legfontosabb, hogy a legminimálisabb járuékos kár okozása nélkül, azaz Roncsolás mentesen hajtsam végre a Nyitási folyamatot! A Roncsolásmentes Nyitás, az azt jelenti, hogy az ajtaja, az ajtaján lévő törésvédő pajzs nem sérül.

A szakmában egyedileg rendelkezem egy olyan sajátfejlesztésű speciális technológiával:

  • mellyel még a törésvédőpajzsal ellátott HengerZárbetétet is el tudom törni, különösebb károkozás nélkül!
  • mellyel még a letökéletesebb FúrásVédelemmel ellátott Cilindert -HengerZárbetétet is megtudom fúrni!

A ZárNyitási technológiáim folyamatos fejlesztés alatt vannak, hogy a legtöbbet tudjam önöknek biztosítani, a legrövidebb idő alatt tudjak nyitni, ügyfeleimnek segíteni.

Célom, hogy az ügyfeleim 100% os elégedettséggel legyenek.

Nagyon sokan kérdezték már, hogy ez valóban 0-24 ? Hogy tényleg NonStop ? Igen, mondom és valóban minden nap, hétvégén és ünnepnapon is elérhető vagyok. Igaz, ember vagyok én is és a betegség velem sem tesz kivételt, de akár baleset is érhet! De egyéb esetben 0-24 ben állok az ügyfeleim szolgálatára!

Nem könnyű, nekem is van családom, de ezt vállaltam és amikor látom az ügyfél arcát, azt a megnyugvást, ahogy végzek a munkával, majd mondom, hogy kész. Akkor látszik igazán az a hála, amit kimondott szavak nélkül is lehet látni! Arról nem beszélve, hogy ügyfeleim annyira kedvesek és udvariasak!

Na ezekért a dolgokért igen is megéri csinálni és kitartani! Sok féle emberrel találkozom, nemi, korbeli, nemzetiségi, vallási hovatartozásuk alapján, nap, mint nap. Mind rendes, kedves és udvarias velem. Én nem teszek köztük különbséget, legyen az milliomos -szegény, fekete -fehér, én mindenkit ugyanúgy kezelek. Bajbajutott emberként és mindent megteszek, hogy a problémát a legrövidebb időn belül orvosoljam, a legjobb árakon.

ZárLakatos NonStop Szeged Szolgáltatásom igénybevételéhez szükség van az alábbiakra:

Zárnyitás Jogszerűségének igazolása:

Az ön feladata, hogy ha kiérkezem mindenféle kérés nélkül igazolnia kell, hogy a jogszerűség fenn áll!

Igazoló okmányok:

- személyi igazolvány
- lakcím kártya
- tulajdoni lap
- bérleti szerződés

Igazoló személy:

- szomszédok
- közös képviselő
- főbérlő
- tulajdonostárs (itt természetesen az illetőnek igazolnia kell magát)

Ezen okmányok hiányában, vagy, ha ön nem akarja ezen iratokat bemutatni, akkor a jogszerűség tényének igazolása nem történhet meg, azaz jogszerűtlenül járnék el, ha az adott zárat kinyitnám, ilyen esetben értesítem a rendőrséget. Megvárom, míg kiérkeznek, önt addig a helyszín elhagyásában megakadályozom!

Abban az esetben, ha papírjai benn vannak, a lakásban amiatt nem tudja bemutatni, akkor megpróbálom az igazoló személy igazolást, azaz szomszéd, főbérlő stb ... -vel való jogszerűség fennállásának igazolását, ha őket nem tudom elérni, abban az esetben kinyitom az ajtót, de azonnal kérés nélkül igazolnia kell a jogszerűség fennállását! Amennyiben ezt nem tudja, abban az esetben értesítem a rendőrséget. Megvárom, míg kiérkeznek, önt addig a helyszín elhagyásában megakadályozom!

A kiérkező rendőrnek az összes létező adatot átadom, megrendeléskor készült hangfelvétel, telefonszám, cím, megrendelő neve azaz, az ön neve.

Életmentés esetén nem kérdezek, egyből nyitok, de utána igen is igazolni kell a jogszerűséget!! Bővebben az Á.Sz.F. ben!

Ár Garancia:

Cégem egyedüliként biztosítja ügyfeleinek ezt a lehetőséget!

Lehet Hirtelen soknak tűnnek áraink, de gondolja végig, hogy én a nap 24 órában azonnal indulok önnek segíteni a problémára ott helyben tudok megoldást nyújtani, ha mégsem, nem leszek rest és a telephelyre való visszaúttal megfelelő megoldással előállni az ön számára. Lehetséges, hogy ideiglenes megoldást tudok ajánlani, de ajtaja nem marad zárhatatlan, majd, amikor a végső megoldást fogom kivitelezni ott már Szolgáltatási díjat nem számolok fel önnek és az a megoldás tartós és a legbiztonságosabb technológia lesz, ami után ön megnyugodhat és térhet vissza a mindennapok megszokott ritmusához.

Bővebben a Garancia, Szavatosság, Jótállás menüpont alatt olvashat. Bővebben ...

#ZárLakatos #Zárnyitás #Zárcsere #Zárbeállítás #Zárátállítás #Zárjavítás #LockSmith
#Ajtónyitás #Ajtójavítás #Ajtóbeállítás #Ajtózárcsere #Ajtózárbeállítás
#Műanyag Nyíló #Bukó- nyíló terasz #erkélyajtó #ablak szerviz #Ablak javítás

#MAUER  #ABUS  #TITAN  #TESA  #GMB  #ANBO  #ROTO  #ELZETT  #MOM Diamant  #KESO  #TOKOZ 


  • Fizessen Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.


    http://houseservice.hu Bankártyás Fizetés

>>>SOS +36/30-714-4700 SOS<<<
>>> Műszaki 0-24 Ügyelet <<<

Copyright © 2018 ZárLakatos 0-24, powered by HouseService ® Team. Created by POx® Krisss [HU]. All rights reserved.

MAUER Regionális képviselet és Hivatalos Márkaszerviz

X

ZárLakatos NonStop Szeged

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!

top
SOS > +36/30-714-4700 < SOS
> NonStop ZárLakatos Szeged <

Üdvözlöm Krisztián vagyok az Ön Zárlakatosa

» ZárLAkatos 0-24 Szeged «
» Ajtónyitás «

! Hívjon most, azonnal indulok !

» SOS +36/30-714-4700 SOS «

100% Szegedi Áfa körös, számlaképes vállalkozás.

Zárlakatos, Zárcsere, Zárjavítás, Zárszerelés, Zárbeállítás
Zárnyitás, Ajtónyitás, Autóajtónyitás, HiSec Kínai biztonsági ajtónyitás

Á.Sz.F. - Adatkezelési Tájékozató

locksmith png