ZárLakatos 0-24 Szeged Árak, díjszabás

Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon ...

Szolgáltatási alapdíj: 8.500.- tól 30.000.- ig. +Áfa + Anyag + Áfa. Rendkívüli esetekben ettől jelentősen is eltérhet.
Kiszállási (Út) díj: 2022 05 01 től minden  esetben 130 Ft/km + Áfa. kiszámlázásra kerül.
Parkolási díj: Amennyiben a munkavégzés helye fizető övezetben van az, akkor aktuális parkolási díjat/óra a megrendelőnek ki kell fizetni, de min. 1 órát!
Amennyiben önhibánkon kívül a munkavégzés meghiúsul, úgy abban az esetben 8.500.- Ft + Áfa alapdíjat + az aktuális útdíjat + Áfa + az össze járulékos díj + Áfa kiszámlázásra kerül!

Díszbásunkat befolyásoló tényezők:

  • Napszak (normál: 9-15)
  • Évszak (normál: 25C° Fok)
  • Időjárás (normál: Száraz napos)
  • Útviszonyok (normál: Járható, száraz)
  • Sürgősség (1hétnél rövidebb)
  • Bonyolúltság (normál: könnyen hozzáférhető)
  • Egyediség (egydi zárak, megoldások)

! Kiskorú gyermek életveszély esetén a Zárnyitás szolgáltatás díjmentes !

Nagymértékben függ a végösszeg attól, hogy mikor és hol, hova kéri a szolgáltatást, valamint, hogy milyen anyag kerül felhasználásra. Telefonon, amikor bejelenti a hibát, problémát a telefonon keresztül Diszpécserünk közli önnel az akkori Szolgáltatási díjat, amit ha jóváhagy, kollégánk azonnal indul önnek segíteni!
Nem tudja a szolgáltatási díj mellé járulékosan tartozó anyagdíj költséget megmondani önnek, mivel nem látja a problémát, nem tudja, milyen módon tudja pld elromlott zárját kinyitni.

Pontos árat csak is a munka szemrevételezése után tud adni Zárszervizes kollégánk.

Szakemberünk a munka megkezdése előtt, ahogy szemrevételezte a problémát, közli önnel, hogy mire számítson, nagyjából a felhasználandó anyag árat is meghatározza. Amennyiben úgy dönt, hogy nem kéri a Zárszerviz, Zárcsere, zárcseréhez felhasználni kívánt anyag cégünk általi biztosítását, mert azt ön biztosítja, abban az esetben cégünk nem tud garanciát vállalni az elvégzett munkára, amelyre fel is fogja hívni a figyelmét. Ekkor szakemberünk az elvégzett munkát (szolgáltatási díjat) leszámlázza és eltávozik a helyszínről.

Felhívjuk figyelmét, hogy ha az ön által biztosított anyag, hengerzárbetét, zártest, gyári hibája, vagy silány minősége miatt, szakemberünknek ismét ki kell önhöz mennie, akkor egy mérsékelt, de újbóli szolgáltatásdíjat fogunk kiszámlázni önnek.

Zárszerviz Szeged. Zárcsere, Zárbeállítás esetén a szakember felhívja figyelmét, a többi esetlegesen cserére szoruló alkatrész, zárelem problémájára. Amennyiben ön nem kéri azok cseréjét, abban az esetben Garanciát nem tudunk vállalni az elvégzett munkára, valamint a cserélt alkatrészre is csak úgy, ha ön tisztában van vele, hogy a nem kicserélt alkatrész tönkre teheti az új alkarészt! Bővebben a Garancia, Szavatosság menüpontban tájékozódhat!

Pld: Zártest csere szükségeltetik, mert akad a zár. Szakemberünk kicseréli, de figyelmezteti, hogy a zárbetétre is ráférne a csere, de ön úgy dönt, hogy nem kéri, mert megtudja ön is oldani, annak a cseréjét.

Feltételezzük, hogy meg is csinálja! Rendben van a dolog, de akkor már a garanciális feltételek módosulnak, mivel az ön által kicserélt zárbetétet nem mi biztosítottuk és azért mi nem tudunk felelni, ha az így cserélt zárbetét miatt pld, nem tudja nyitni az ajtót és SOS zárnyitásra lesz szüksége, amikor fenn áll a veszélye, hogy sérül a zártest. Ilyenkor a zártest megsérülés nem a szakemberünk felelőssége.

Cégünk nem tud felelősséget vállalni az így keletkezett anyagi kárért, károkért, kellemetlenségekért!

Vagy elfelejti, vagy nem akarja a zárbetétet kicserélni, mondván jó az még, de pár héten belül mégis tönkre megy úgy, hogy nem tudja nyitni ajtaját, akkor szükségessé válik egy SOS ajtónyitás, amikor az előzőekhez hasonlóan sérülhet a zártest, vagy akár a kilincs szett, vagy törésvédő pajzs. Ilyenkor a Zárlakatos kollégát nem terheli felelősség, hiszen figyelmeztetve volt a problémára.

Cégünk nem tud felelősséget vállalni az így keletkezett anyagi kárért, károkért, kellemetlenségekért!

Abban az esetben ha maga biztosítja a Zárszerviz, Zárcsere, Zárjavítás anyagát és az tönkre megy időn belül, hiába cégünk cserélte ki, építette azt be, cégünk akkor sem tud felelni az így keletkezett kellemetlenségért, vagy anyagi károkért!

100% os pontosságú árat csak akkor tud mondani, ha már a problémát elhárította és látja a felhasználandó anyagok méreteit, főleg hengerzárbetétnél igaz ez, nem lehet megmondani, még több éves tapasztalat birtokában sem, hogy pontosan milyen zárbetét való az éppen zárnyitott ajtóba.

Ár Garancia:

Cégünk egyedüliként biztosítja ügyfeleinek ezt a lehetőséget!

Lehet Hirtelen soknak tűnnek áraink, de gondolja végig, hogy mi a nap 24 órában azonnal indulunk önnek segíteni a problémára ott helyben tudunk megoldást nyújtani, ha mégsem, nem leszünk restek és a telephelyre való visszaúttal megfelelő megoldással előállni az ön számára. Lehetséges, hogy ideiglenes megoldást tudunk ajánlani, de amikor a végső megoldást fogjuk kivitelezni ott már Szolgáltatási díjat nem számolunk fel önnek.

Bővebben a Garancia, Szavatosság, Jótállás menüpont alatt olvashat. Bővebben ...

#ZárLakatos #Zárnyitás #Zárcsere #Zárbeállítás #Zárátállítás #Zárjavítás #LockSmith
#Ajtónyitás #Ajtójavítás #Ajtóbeállítás #Ajtózárcsere #Ajtózárbeállítás
#Műanyag Nyíló #Bukó- nyíló terasz #erkélyajtó #ablak szerviz #Ablak javítás

#MAUER  #ABUS  #TITAN  #TESA  #GMB  #ANBO  #ROTO  #ELZETT  #MOM Diamant  #KESO  #TOKOZ 


  • Fizessen Egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.


    http://houseservice.hu Bankártyás Fizetés

>>>SOS +36/30-714-4700 SOS<<<
>>> Műszaki 0-24 Ügyelet <<<

Copyright © 2018 ZárLakatos 0-24, powered by HouseService ® Team. Created by POx® Krisss [HU]. All rights reserved.

MAUER Regionális képviselet és Hivatalos Márkaszerviz

X

ZárLakatos NonStop Szeged

A Házirend tiltja a másolást! Ne Lopj!

top
SOS > +36/30-714-4700 < SOS
> NonStop ZárLakatos Szeged <

Üdvözlöm Krisztián vagyok az Ön Zárlakatosa

» ZárLAkatos 0-24 Szeged «
» Ajtónyitás «

! Hívjon most, azonnal indulok !

» SOS +36/30-714-4700 SOS «

100% Szegedi Áfa körös, számlaképes vállalkozás.

Zárlakatos, Zárcsere, Zárjavítás, Zárszerelés, Zárbeállítás
Zárnyitás, Ajtónyitás, Autóajtónyitás, HiSec Kínai biztonsági ajtónyitás

Á.Sz.F. - Adatkezelési Tájékozató

locksmith png